asfaltna baza

V družbi smo se pred leti odločili za pot načrtnega iskanja in zagotavljanja najvišje kakovosti. Objekt asfaltne baze v Senožečah smo tehnološko in ekološko prenovili leta 2006. Zmogljivost asfaltne baze znamke Benninghoven je 160 ton asfaltnih zmesi na uro. Tehnološki proces je avtomatiziran in zagotavlja proizvodnjo kakovostne asfaltne zmesi za nosilne in zaporne sloje.

Znotraj asfaltne baze deluje sodobno opremljen laboratorij s strokovno usposobljenim kadrom. Laboratorij je usposobljen in s strani pristojnih državnih ustanov certificiran za izvajanje kontrole asfaltnih mešanic ter kontrolo njihovega vgrajevanja na gradbiščih.

Dvigovanje nivoja kakovosti opravljenega dela in pregled nad stroški sta nas pripeljala do organizacije poslovanja v skladu s standardoma ISO 9001 in ISO 14001. Mešanica materialov preverjene kakovosti, ki jih vgrajujemo, in standardizirana kakovost poslovanja bosta nivo naših storitev dokončno oplemenitila in dala našim kupcem zagotovilo za zadovoljstvo ob prevzemu objektov.

Vizitka

Telefon: 05 708 31 00
Faks: 05 765 52 36

Fotogalerija